GELEGEN TE KAPRIJKE (B)

Midden in het mooie en rustige Meetjesland

VOOR 6 TOT 8 PERSONEN

Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en infrarood sauna!

EXTRA OPTIES

Maaltijden, gevulde ijskast, scooters en fietsen...

Welkom in 't Rysselhof

EEN PAREL IN HET MEETJESLAND.

Vakantiehuis 't Rysselhof is mooi gelegen in een typisch cultuurlandschap, eigen aan het Meetjesland. Het is een volledig vernieuwd, landelijk vakantiehuisje omringd door uitgestrekte velden waar je in alle rust, weg van alle drukte, ten volle kan genieten.

Het vakantiehuis bevindt zich op amper 40 km van Knokke (Belgische kust) en 28 km van Cadzand Bad (Nederlandse kust). Op 24 km van onze locatie vind je koopstad Sluis (NL) met zijn talrijke winkels en horecazaken. Bekende steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen liggen allemaal op een half uurtje rijden.

Lees meer...

Wandelen

In de directe omgeving van Vakantiehuis 't Rysselhof vind je verschillende wandelroutes en je kan natuurlijk ook zelf je route uitstippelen, al of niet met onze wandelkaarten!

Lees meer...

Fietsen

Breng je fiets mee of huur een fiets bij ons en verken Het Meetjesland via de vele fietsvriendelijke landwegen die tussen de waterpartijen kronkelen.

Lees meer...

Scooteren

Huur je scooter rechtstreeks bij 't Rysselhof en verken de streek van Kaprijke, Eeklo, Assenede, Sint-Laureins of zelfs onze buren in de grensstreek met Nederland.

Lees meer...

Bijkomen in de infraroodsauna

ZALIG GENIETEN NA EEN LANGE WANDELING

Bij het afsluiten van een heerlijke dag kan je 's avonds nog genieten van elkaar in de infrarood sauna, dit in combinatie met een heerlijk flesje wijn of champagne...

De infrarood sauna bevindt zich in het nieuwe gedeelte van het vakantiehuis en is een onderdeel van de familiebadkamer met grote inloopdouche. Je kan dus meteen na de sauna geieten onder de grote regendouche sproeier!

Lees meer...
infrarood

5

STERREN

8

SLAAPPLAATSEN

160

M2 BINNENRUIMTE

700

M2 TUIN

Verken de omgeving met een scooter!

GENIETEN VAN HET MOOIE MEETJESLAND

Rondtoeren in het krekengebied, een uitstap naar Eeklo of naar Boekhoute, het vissersdorp zonder haven. Dat kan allemaal met de scooters die je ter plaatse kan huren.

Alle informatie over je route of bezienswaardigheden kan je navragen bij de eigenaar!

Lees meer...
scooters

Maak kennis met 't Rysselhof

EEN KLEINE RONDLEIDING DOOR HUIS EN OMGEVING

Het huis

De keuken

De woonkamer

De slaapkamers

De badkamers

De berging

De tuin

De omgeving

Geniet van ontbijt of avondmaal en andere opties!

VERWEN JEZELF MET EEN DINER AAN HUIS

Vakantiehuis 't Rysselhof biedt je vele opties. Zo kan je 's morgens opteren voor een heerlijk ontbijt aan huis, compleet met je favoriete krant. Ook een dagelijks gevulde ijskast is een van de mogelijkheden. En wil je 's avonds dineren aan huis dan zorgen wij voor een overheerlijke warme maaltijd. Alle info hierover vind je verder op deze website of bij de eigenaar.

Lees meer...
ontbijt

Sociale media

Je vindt ons ook terug op Facebook!

NU BOEKEN!

BOEK METEEN JE VAKANTIE in 'T RYSSELHOF